Les Truttes - 31 Augustus

De laatste Carrouselavond zal het terrein enkel toegankelijk zijn met CovidSafe Ticket dat je samen met een identiteitsbewijs moet presenteren bij de inkom. Meer informatie daarover op deze pagina.

Op het terrein zal je geen mondmasker meer hoeven dragen en is 1,5 meter afstand houden niet noodzakelijk. Gewoon genieten en feesten is de boodschap!

Je kan niet reserveren maar ook op deze avond is er een maximum toegelaten aantal bezoekers (2000 personen). Vol is vol, dus kom vroeg genoeg. Je kan binnen vanaf 19u30.

Programma

  • 19u30: inkom open
  • 20u00: voorpgromma dj-set Mr Murtans
  • 21u30: Optreden Les Truttes
  • 23u00: einde optreden
  • 23u30: toog toe en einde Carrousel

Les Truttes

De laatste groep is dé coverband bij uitstek, één groot feest op ons podium. We zijn enorm trots dat ze eindelijk bij ons komen optreden.

Les Truttes bestaan in 2021 zowaar 25 jaar. Dat vieren ze met een heuse ‘Anniversary Tour’! Met een ongeziene energie en overgave brengen ze een creatieve mix van covers en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering. Les Truttes zijn veel meer dan een band: ze zijn een begrip, een ervaring, een party die niemand wilt missen. Al 25 jaar slagen ze erin om een publiek van alle leeftijden te verbinden tijdens die ene ‘true live-experience’!

Houd u vast voor deze fantastische ervaring: Youtube